Η διατροφική παγίδα που κατάφερε να ξεπεράσει η Victoria Beckham

Πρόσφατα, η Victoria Beckham αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό, να απευθυνθεί στον πιο νεαρό εαυτό της μέσω ενός κειμένου, για λογαριασμό της Βρετανικής Vogue, με πολλές πληροφορίες που δεν ξέραμε, να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η έφηβη Victoria λοιπόν ταλαιπωρούνταν από ανασφάλεια σχετικά με την ακμή και το βάρος της, ένιωσε αυτό που λέμε "έρωτα με την πρώτη ματιά" όταν συνάντησε τον μετέπειτα σύζυγό της, David Beckham και δεν μετανιώνει για κανένα από τα outfits που έχει φορέσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της (εδώ ίσως έχουμε μια μικρή ένσταση αλλά εκείνη ξέρει καλύτερα). 
Όπως και να 'χει, εμείς θα θέλαμε να σταθούμε για λίγο στο θέμα της διατροφής που συνήθιζε να κάνει η πρώην Posh Spice, η οποία αποκάλυψε πως είχε πέσει και εκείνη θύμα όλων εκείνων των fat free προϊόντων ενώ είχε κολλήσει και τη μανία των πράσινων χυμών, θεωρώντας πως με όλα αυτά κάνει καλό στον εαυτό της. Κάνει μάλιστα λόγο για τις λεγόμενες fad diets, τις δίαιτες δηλαδή που μοιάζουν κάπως ακραίες και υπόσχονται άμεση απώλεια κιλών, μακροπρόθεσμα όμως μόνο κακό στην υγεία μπορούν να κάνουν. Συνεχίζοντας και θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για όλες μας, απευθυνόμενη στον πιο νέο εαυτό της, θέλησε να δώσει το μήνυμα ότι "πρέπει να αγαπάς τις ατέλειές σου". Ένα μπράβο στη Victoria.

Πηγή: elle.gr