Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για το Star Academy και τη συνύπαρξη Βίσση – Καρβέλα

Η Ναταλία Γερμανού περιμένει με τρομερό ενδιαφέρον τη συνύπαρξη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα στο Star Academy που ετοιμάζεται πυρετωδώς στο Έψιλον. Μιλώντας στον Βασίλη Μπουζιώτη και στην εφημερίδα Reallife, δίνει επίσης μια αινιγματική απάντηση για τον ρόλο που θα έχει στο νέο talent show.
"Είναι πολύ τιμητικό να ακούγεται το όνομα μου σε ένα τόσο φιλόδοξο project, όσο είναι το "Star Academy". Το κανάλι έχει πολύ ικανούς παρουσιαστές για να αναλάβουν αυτό το ρόλο, με τους οποίους νομίζω συζητάει εδώ και πολλούς μήνες. Αν και αγαπώ πολύ τα μουσικά σόου, η αλήθεια είναι ότι αφιερώνω ήδη πάρα πολλές ώρες στο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" και μην ξεχνάς ότι έχω δυο ώρες ζωντανό ραδιόφωνο κάθε μέρα. Πραγματικά, δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μας. Μη βιάζεστε…", είπε χαρακτηριστικά. 

Το ότι στο εν λόγω project έκλεισαν» Βίσση – Καρβέλας "πακέτο", ανήκει δίχως άλλο στις γερές τηλεοπτικές ειδήσεις. Εσύ που έχεις θερμή σχέση χρόνων μαζί τους, πως το βλέπεις; Θα το …ρίξουν το στούντιο με την τρελή ενέργεια τους;


Τους βλέπω να το έχουν πάρει πολύ ζεστά και πάρα πολύ σοβαρά. Είναι η πρώτη φορά που η Άννα και ο Νίκος Αποδέχονται μια τέτοια πρόταση και ως τηλεθεατής περιμένω τη συνύπαρξη τους με τρομερό ενδιαφέρον. Θέλω να δω σαν τρελή ειδικά τον Καρβέλα να ισορροπεί ανάμεσα στην αυστηρότητα και την τρυφερότητα του. Σαν τρελή!