"Έβγαλε το όπλο μπροστά μου": Η κατάθεση της Kim Kardashian σχετικά με τη ληστεία εναντίον της

Όλα όσα είπε η Kim Kardashian στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά το δράμα της ληστείας που έζησε, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο Γαλλικό τύπο, Le Journal du Dimanche και μεταφράστηκε στα αγγλικά από τη WWD. Μέσα σε αυτή τη συνέντευξη υπάρχουν όπως καταλαβαίνετε πληροφορίες, οι οποίες μέχρι σήμερα παρέμεναν άγνωστες για όλους εμάς.

Πρόκειται για ένα αρχείο έξι σελίδων, το οποίο περιγράφει βήμα-βήμα όλα όσα συνέβησαν στην Kim, εκείνη την τραγική νύχτα. 
Όπως διηγήθηκε η ίδια λοιπόν, τις πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου, άκουσε βήματα έξω από το διαμέρισμά της και φώναξε να δει ποιος είναι. Όταν κανένας δεν απάντησε, κάλεσε τον bodyguard της -ώρα 2:46 π.μ. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, εμφανίστηκαν μπροστά της δύο άντρες οι οποίοι φορούσαν μάσκες και jackets αστυνομικών, μπήκαν στο δωμάτιό της και την έδεσαν. Ο ένας άντρας που φορούσε γυαλιά σκι, της ζήτησε το δαχτυλίδι της. Η Kim αντέδρασε σα να μην καταλαβαίνει τι γίνεται αλλά όταν εκείνος την απείλησε με όπλο έδειξε το κομοδίνο, όπου βρισκόταν το αξίας  $4 εκατομμυρίων δολλαρίων μονόπετρό της. 
"Έβγαλε το όπλο μπροστά μου. Πήρε το δαχτυλίδι. Φορούσε γάντια. Με ρώτησε πού είναι τα κοσμήματα και τα χρήματα" είπε χαρακτηριστικά η ίδια. 
"Με άρπαξαν και με πήγαν στην είσοδο. Φορούσα ένα μπουρνούζι και ήμουν γυμνή από κάτω. Στη συνέχεια με πήγαν πίσω στο δωμάτιο και με έσπρωξαν πάνω στο κρεβάτι. Εκεί μου έδεσαν τα πόδια με πλαστικό καλώδια, μου έδεσαν με κολλητική ταινία τα χέρια και μου έκλεισαν το στόμα και τα πόδια μου. Με μετέφεραν στο μπάνιο μου και για να είμαι ακριβής στην μπανιέρα μου." 
Η Kim επισήμανε ότι μέσα στα κλεμμένα ήταν και δύο διαμαντένια βραχιόλια, ένα χρυσό με διαμάντια κολιέ και ένας σταυρός επίσης διαμαντένιος. Επιπλέον της κλέψανε ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια της Lorraine Schwartz -το μονόπετρό της ήταν επίσης της συγκεκριμένης jewelry designer- ένα χρυσό Rolex και το διαμαντένιο κολιέ με τα αρχικά του γιού της, "Saint'". Την ώρα της κατάθεσης ανέφερε ότι η αξία των κλεμμένων κοσμημάτων υπολογίζεται περίπου στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: jenny.gr