Αυτό είναι το τηλεοπτικό comeback της Ζέτας Δούκα

"Θα σε κάνω...βασίλισσα" είπε το Star στη Ζέτα Δούκα κι εκείνη το πίστεψε και πολύ καλά έκανε. Έτσι, ετοιμάζεται αυτή την εποχή πυρετωδώς για την...στέψη, προκειμένου να αναλάβει την "διακυβέρνηση" του ψυχαγωγικού βασιλείου του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

Με άλλα λόγια; Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζει το τηλεοπτικό comeback της και αυτή την φορά δεν θα είναι μέσα από κάποια εκπομπή όπως μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά μέσα από την ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά του Star, "Music Mall". 
Πρόκειται για μία δραματική, ερωτική, νεανική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, η οποία προσπαθεί να βρει τον δρόμο της προς τους δέκτες μας από πέρσι, αλλά λόγω της απίστευτης τηλεοπτικής αστάθειας που προϋπήρξε, η μια αναβολή διαδεχόταν την άλλη. 
Ο βασικός χώρος δράσης της είναι μια δισκογραφική εταιρεία, η οποία θα στεγάζεται μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, δηλαδή, μέσα σε ένα "Mall", εξ' ου και ο τίτλος της "Music Mall". 
Όσο για το πώς ξεκινά να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας μας; Η Αμάντα και η Μελίσσα είναι δύο δυναμικές γυναίκες οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη δημοσιότητα, αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους δεν αργεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και να μετατρέψει την Αμάντα σε μια σύγχρονη... Μήδεια! Μόνο που υπάρχει μια διαφορά... 
Η Αμάντα δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλός της είναι η κόρη της. Αντίστοιχα φυσικά και η Μελίσσα δεν γνωρίζει ότι στο στόχαστρό της έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα! Ο αγώνας ανάμεσα σε μάνα και κόρη για την επικράτηση στην καρδιά του Τίμυ, αλλά και στο μουσικό στερέωμα θα είναι ανελέητος. 
Αυτή την εποχή ολοκληρώνεται το καστ, όπου μεταξύ άλλων έχουν κλείσει οι: Ζέτα Δούκα, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Βίκυ Κάβουρα, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρκάτης, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Φάνης Μουρατίδης. Τέλος,το πρώτο "πάμε" του σκηνοθέτη αναμένεται να ακουστεί στο τέλος του μήνα και η πρεμιέρα της προγραμματίζεται το αργότερο μέχρι το Μάρτη.

Πηγή: tlife.gr (Νάνσυ Νικολαΐδου)