Κόλιν Φάρελ: Το επόμενο φιλμ του Λάνθιμου θα κάνει τον Αστακό να μοιάζει με παιδική ταινία

Ο Γιώργος Λάνθιμος που το 2016 πέτυχε να διαγράψει μια σαρωτική πορεία στις ΗΠΑ με τον "Αστακό" ετοιμάζεται φέτος να επαναλάβει την επιτυχία με το θρίλερ "The Killing Of A Sacred Deer" στο οποίο πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν.


Ο βασικός αντρικός ρόλος παραμένει και σε αυτό το νέο εγχείρημα στον Κόλιν Φάρελ ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο Indiewire για τη συνεργασία του με τον Έλληνα σκηνοθέτη. 
"Το φιλμ "The Killing Of A Sacred Deer" θα κάνει τον "Αστακό" να μοιάζει με ταινία για παιδιά", δήλωσε ο Φάρελ προσθέτοντας πως αν θα έπρεπε να περιγράψει με μια λέξη την ταινία θα την χαρακτήριζε "ζοφερή". 
"Αν μη τι άλλο, έχοντας δει τον "Κυνόδοντα" και τις "Αλπεις", ο "Αστακός" είχε μικρότερο κίνδυνο από ό,τι η πλειοψηφία των ταινιών που έχω κάνει, γιατί το έργο του είναι τόσο ισχυρό", είπε μιλώντας σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του ρόλου του στο Lobster. "Ο Λάνθιμος, ο οποίος συν-έγραψε την ταινία μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για τα όρια του του ανθρώπου", λέει ο ηθοποιός. "Είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για τη μοναξιά, το πώς μαθαίνουμε μέσα από το παράδειγμα και μέσω της παρατήρησης, τον τρόπο που θα ακολουθήσουμε ή θα σπάσουμε τους κανόνες και το αν οι κανόνες είναι καλοί ή κακοί για εμάς", προσθέτει ο Φάρελ για τον σκηνοθέτη.

Πηγή: lifo.gr