Η Μιρέλα Πάχου το Σάββατο στην Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα)

Η Μιρέλα Πάχου στη ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ για μία μοναδική βραδιά, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου με τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο αλλά και αγαπημένες της στιγμές από την ελληνική δισκογραφία. Μία σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουμε το πιο χαρισματικό κορίτσι της νεότερης γενιάς μουσικών. Χαρισματική και πολυτάλαντη, η Μιρέλα είναι μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια.

"Δεξί χέρι" του Μίλτου Πασχαλίδη τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και συχνά πολύτιμη συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. 

Με ιδιαίτερο, προσωπικό ύφος η νεαρή μουσικός κινείται με άνεση και επάρκεια σε πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιού δημιουργόντας την αίσθηση ενός πάρτυ για καλούς φίλους.
Παράλληλα βρίσκεται ήδη στις αποσκευές της, ένας σπουδαίος δίσκος, με συμμετοχές των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτου Πασχαλίδη, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλη, Σπύρου Γραμμένου και Κίτρινων Ποδηλάτων. Από αυτόν, έχουν ξεχωρίσει τα "Μιρέλα", "Μαξιλάρι", "Δύο Και Κάτι" κ.ά. 


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια, κάποια από το δίσκο της και τις συνεργασίες της αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπάει, πάντα με το προσωπικό της ύφος, στήνοντας μια χαρούμενη γιορτή με πολλές εκπλήξεις. 

Την Μιρέλα συνοδεύουν οι: Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο, Δημήτρης Καραγιάννης: σαξόφωνα, Γιώργος Σαρίκος: τύμπανα
 

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης: 22:00   
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 8€