Όταν η Λαγκάρντ συνάντησε τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν στο Νταβός και οι διάσημοι καλεσμένοι του Φόρουμ

Πλούσιοι, ισχυροί και διάσημοι κατέκλυσαν το χιονισμένο Νταβός της Ελβετίας που αυτές τις μέρες θύμιζε φρούριο καθώς φιλοξένησε το μεγάλο, ετήσιο Φόρουμ. Εκτός από την επιχειρηματική και οικονομική ελίτ, το Φόρουμ προσελκύει κάθε χρόνο και πολλές διασημότητες. Την έναρξη του φετινού συνεδρίου έκανε η τραγουδίστρια Σακίρα.

Η Κολομβιανή σταρ κάλεσε κατά την πρώτη μέρα τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών. 
Τη σκυτάλη πήρε ο Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον ο οποίος βρέθηκε εκεί για την ακτιβιστική του δράση. Από το βήμα του φόρουμ επιχείρησε να προσελκύσει μεγαλύτερη υποστήριξη για τη μη κερδοσκοπική οργάνωσή του για την προστασία των υδάτινων πόρων, την Water.org. 
Για τους φωτογράφους πάντως, το πιο περιζήτητο καρέ ήταν αυτό με το ζεύγος Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν καθώς αυτή ήταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της δικηγόρου. 
Το ζευγάρι συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ αλλά και τους Τζορτζ Όσμπορν και Τζο Μπάιντεν. Ειδικά δε με την Λαγκάρντ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι Τζορτζ και Αμάλ φαίνεται να είχαν μια πολύ ευχάριστη συζήτηση. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού από τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Αμάλ Κλούνεϊ οι οποίες ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί.

Πηγή: lifo.gr