Η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί γιατί αποστασιοποιήθηκε από τα Μέσα

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια και μεταξύ άλλων μίλησε για τις ανασφάλειές της, την κριτική που ασκεί στον εαυτό της, αλλά και τους λόγους για τους οποίους έδωσε λιγοστές συνεντεύξεις τον τελευταίο χρόνο.


Για τις ανασφάλειες που κατάφερε να ξεπεράσει είπε: "Είμαι η μέρα με τη νύχτα. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Από τη δραματική σχολή πήρα κάποιες βάσεις, αλλά όταν βγήκα στο επάγγελμα, επειδή ως άνθρωπος ήμουν πολύ συνεσταλμένη μου ήταν πολύ δύσκολο όλα αυτά να τα αφήσω πίσω και να πω "τώρα είμαι ο ρόλος". Μου πήρε χρόνια να τα καταφέρω. Και δεν βλέπω τον εαυτό μου ποτέ σε παλιές σειρές, ταινίες, γιατί βλέπω αμέσως τα λάθη και δεν μου αρέσει να τα βλέπω".

Για το αν είναι αυστηρή με τον εαυτό της η ηθοποιός δήλωσε: "Πάρα πολύ. Τώρα ξεκίνησα να με βλέπω στην τηλεόραση. Το Στο Καλό Γλυκιά Μου Συμπεθέρα είναι η μοναδική σειρά που επιδιώκω να βλέπω τα επεισόδια 2-3 φορές μετά, ίσως και γιατί δεν έχω πληροφορίες για την εξέλιξη της πλοκής, για να καταλαβαίνω και κάποια πράγματα. Και σε αυτό τον ρόλο έχω εντοπίσει λάθη, πράγματα που θα μπορούσα να τα έκανα διαφορετικά. Η τηλεόραση δεν είναι σαν το θέατρο που θα κάνεις 2-3 μήνες πρόβες, έχει άλλες ταχύτητες και αυτό δεν είναι πάντα απλό".

Η ίδια εξήγησε τους λόγους για τος οποίους δεν έδωσε συνεντεύξεις εκτός από δύο την φετινή σεζόν, την μια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την άλλη σε περιοδικό: "Ένιωσα μια καταπίεση και αποφάσισα πως δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Αποφάσισα να μην καταπιέζομαι. Δίνω συνεντεύξεις μόνο όταν έχω κάτι να επικοινωνήσω επαγγελματικά. Και ναι, ξεκινάμε από αυτά, αλλά μέσα σε 10 λεπτά το πολύ το έχουμε γυρίσει στα προσωπικά και μετά βλέπω μια συνέντευξη τυπωμένη με τίτλους αποκλειστικά για τα προσωπικά μου, με το ελάχιστο που έχω πει να μεγεθύνεται. Αυτή η επανάληψη κρατά πάρα πολλά χρόνια και άρχισα να μην νιώθω άνετα με αυτό. Αισθάνομαι αμηχανία, σχεδόν ντροπή, να μας βλέπω να περιφερόμαστε με κραυγαλέους τίτλους τη στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται από τόσα δεινά. Υποτίθεται δίνεις 4-5 συνεντεύξεις το χρόνο για να προβάλλεται η δουλειά σου και τελικά μόνο αυτή δεν προβάλλεται".


ΠΗΓΗ: yupiii.gr