Έλενα Παπαρίζου - Μιλάει για όλα: Τα κιλά, το παιδί, ο δύσκολος χωρισμός με τον Μαυρίδη και οι διεθνείς προτάσεις που δεν ήρθαν


Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για όσα έχουν γραφτεί για εκείνη, μετά από αρκετούς μήνες. Η διάσημη τραγουδίστρια, που φέτος πρωταγωνιστεί ως coach στο νέο "The Voice", αναφέρθηκε σε όσα έχουν γραφτεί για την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά που έχασε, το ενδεχόμενο ενός παιδιού και τον δύσκολο χωρισμό με τον Τόνι Μαυρίδη, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως μετά τη Eurovision δεν ήρθαν οι διεθνείς προτάσεις που περίμενε. 

"Κάνω απολογισμό, αλλά προχωράω. Δεν μένω κολλημένη πουθενά. Πού και πού θέλω και λίγο μαστίγωμα" εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση, συμπληρώνοντας: "Το My Number One έκανε την καριέρα του, μετά διεθνώς βγήκε και το Light In Our Soul, το Mambo, σε κάποιος χώρες έκανε επιτυχία και το Gigolo, αλλά μετά δεν υπήρχε συνέχεια. Όλοι έχουμε κάποια πιστεύω, αλλά κάποια πράγματα απλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να έχεις και προτάσεις για να σηκωθείς να φύγεις στο εξωτερικό. Στο Λονδίνο έκλεισε μια γυναίκα που έκανε management ένα ραντεβού μαζί μου -μη λέω τώρα ονόματα κλπ- και μου είπε "Γιατί πήγες στη Eurovision;". Το θεώρησε κακό αυτό που είχα καταφέρει στην καριέρα μου". 

"Κάθε φορά που βγαίνει ένα τραγούδι μου, μού συμβαίνει στη ζωή μου αυτό που λέει ο στίχος" αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ όταν ο Τάσος Τρύφωνος της ζήτησε ένα παράδειγμα εκείνη προτίμησε να μην απαντήσει λέγοντας σαρκαστικά: "Καλύτερα να αποφύγω τα παραδείγματα, να τα πούμε off camera".

Όσο για το αν είναι ευχαριστημένη για το πώς χειρίστηκε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, όπως αυτή του χωρισμού με τον Τόνι Μαυρίδη, η Έλενα Παπαρίζου παραδέχθηκε: "Ξέρεις τι ξέρω, Τάσο; Ότι είμαι πολύ καλά σήμερα" ενώ συνεχίζοντας να μιλάει για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της συμπλήρωσε: "Εγώ ξέρω ότι αν χάσω τον αυθορμητισμό μου, θα χάσω την Έλενα. Όχι την Παπαρίζου, θα έχω χάσει την Έλενα. Το πάθημα πάντα είναι μάθημα στη ζωή μας".

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε επί σειρά ετών για τα κιλά και την εξωτερική της εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου είπε: "Για το ότι είχα βάλει κιλά; Δεν με ενοχλούσαν, αφού είχα βάλει κιλά. Αυτό έβλεπε ο δημοσιογράφος, αυτό ήθελε να ρωτήσει. (...) Δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά. "Δεν έχεις παραπανίσια κιλά, Έλενα. Είσαι μια χαρά". Τα κιλά ήταν πάντα δικά μου, δεν ήταν βάρος σε κάποιον άλλο. Και όσο περνούσε καιρός προσπαθούσα να ρεγουλάρω λίγο τον θυρεοειδή. Όλοι πιστεύουν ότι παίρνεις ένα χάπι και όλα ρυθμίζονται. Δεν είναι έτσι, ο θυρεοειδής είναι άτιμο πράγμα".

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου επεσήμανε: "Δεν ήθελα καθόλου τη μουσική όταν έπαθα κατάθλιψη, το 2011. Δεν κράτησε πολύ" συνεχίζοντας: "Τώρα πια η Έλενα είναι πρώτη από όλα. Και η οικογένεια είναι στο ίδιο επίπεδο με την Έλενα. Η οικογένειά μου είναι η Έλενα. Μακάρι να αποκτήσω και δική μου οικογένεια, με το καλό να έρθει. Άμα είναι να κάνω παιδί, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Σαφώς και κλαίω, γυναίκα είμαι. Τα έχω τα ξεσπάσματά μου. Με ανακουφίζει όταν κλαίω. Δεν κλαίω μόνο επειδή είναι ορμονικό, κλαίω και από τη χαρά μου πολλές φορές. Κλαίω πάρα πολύ όταν έχω νεύρα, γενικά συγκινούμαι πολύ εύκολα. Αν ακούσω καλά νέα, μπορώ να βουρκώσω από τη χαρά μου. Αν μάθω πως κάποια φίλη είναι έγκυος... Ή μόλις γέννησε... Μπορεί να κλάψω και να τσιρίζω από τη χαρά μου".

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου όταν ρωτήθηκε για το ποια θα ήθελε να είναι η εικόνα της στο μέλλον τόνισε: "Σίγουρα θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)