Ο Τζον Στάμος ήρθε στην Ελλάδα και κατενθουσιασμένος φωτογραφήθηκε σχεδόν παντού

"Πατρίδα" αποκάλεσε την Ελλάδα σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στα social media ο Τζον Στάμος, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις του.


"Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι ανήμερα στην ονομαστική γιορτή μου από την Ελλάδα" έγραψε ο Τζον Στάμος σε μία φωτογραφία του από την Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το hashtag #Yanni. 
"Σήμερα είναι η γιορτή μου στην Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε μένα και όλους του Γιάννηδες εκεί έξω!" έγραψε στο Twitter, σε άλλη φωτογραφία. 
Ο ελληνικής καταγωγής, διάσημος σταρ του Χόλιγουντ, επισκέφθηκε στην Ακρόπολη, έβγαλε φωτογραφίες με φόντο τον Παρθενώνα, πήγε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, φωτογραφήθηκε με τους Έυζωνες στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή και περπάτησε στην χιονισμένη Αθήνα, ανεβάζοντας σε Facebook, Twitter και Instagram αρκετά στιγμιότυπα για να δείξει το πόσο ωραία περνά και τις ομορφιές της Ελλάδας. 
Στα διάφορα σχόλια που συνόδευαν τις φωτογραφίες του εμφανίστηκε κατενθουσιασμένος και δήλωσε περήφανος για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. "Εξακολουθώ να πιστεύω στην ειρήνη, την αγάπη και την κατανόηση. Καληνύχτα Ελλάδα" έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες από την Ακρόπολη.

Πηγή: lifo.gr