Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για τη ζωή του στο Παρίσι

Καλεσμένος στην εκπομπή Σου Κου βρέθηκε την Κυριακή ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής παραχώρησε στην εκπομπή, μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ δεν δίστασε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε σήμερα στον μικρό Φώτη τότε, απάντησε: "Θα του έλεγα να μη φοβάται. Ήμουν πολύ δειλός". Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Παρίσι: "Όταν πήγα 23 χρονών στο Παρίσι και έμεινα μόνος μου χωρίς κινητά κλπ σαφώς και υπήρχαν κίνδυνοι, αλλά ήμουν ένα παιδί που ήξερα πέντε έξι πράγματα. Αυτή η ελευθερία, ότι βρισκόμουν τόσο μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον στην αρχή με έκανε να στεναχωριέμαι, να μου λείπουν οι δικοί μου. Αλλά αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με ένστικτο. Ας πούμε τότε δεν υπήρχε και το συνάλλαγμα όπως είναι τώρα, δηλαδή δεν έπαιρνες χρήματα, κάναμε ένα σωρό, ένα πάκο χαρτιά για σπουδαστικό συνάλλαγμα κι ερχόταν ένα τσεκ μια φορά το μήνα". 
Τέλος, αποκάλυψε ότι υπήρχαν στιγμές που δεν είχε χρήματα για να φάει: "Μια φορά τα έφαγα όλα τα λεφτά. Δεν ξέρω τι τα είχα κάνει και ήμουν για 7 μέρες με τόσο λίγα λεφτά που είχα αγοράσει ένα σαλάμι και έτρωγα δυο φέτες την ημέρα, έκανα τα πάντα για να φάω. Έτρωγα μέσα στο σουπερμάρκετ. Ας πούμε είχα λίγα χρήματα, έμπαινα στο σουπερμάρκετ, έβαζα στο καλάθι αυτό που αντιστοιχούσε με αυτό που είχα, ε και εκείνη την ώρα άνοιγα και κάτι και το έτρωγα. Τότε δεν υπήρχαν και κάμερες, μόνο σε έψαχναν όταν έβγαινες έξω. Έτρωγα πολλές φορές μέσα στο σουπερμάρκετ. Λίγο τυρί ας πούμε. Δεν ζητούσα λεφτά όταν δεν είχα, γιατί ήξερα ότι είμαι υπεύθυνος για αυτό για το οποίο μου δίνουν. Οπότε το λογάριαζα. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Δεν ήταν όλα απλόχερα και εύκολα, αλλά ένα παιδί μπαίνει στη διαδικασία να είναι συνετό όταν βρίσκεται σε ανάγκη".

Πηγή: peoplegreece.com (ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ)