Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: Θέλει να επωφεληθεί από το διαζύγιο

Για εκμετάλλευση του διαζυγίου και της δικαστικής διαμάχης κατηγορεί ο Τζόνι Ντεπ την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Αυτό που φαίνεται να προκάλεσε την αντίδραση του Ντεπ ήταν ότι Χερντ λέει παντού ότι τα χρήματα της αποζημίωσης θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και γι' αυτό μέσω των δικηγόρων του κατηγορεί την 30χρονη ηθοποιό ότι όλα αυτά τα κάνει για να τονώσει τη φήμη της.

"Το αίτημά της είναι εντελώς περιττό με βάση το νόμο και το καταθέτει ως μία τελευταία προσπάθεια για να συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και για να ενισχύσει την δημόσια εικόνα της εκμεταλλευόμενη τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ", δήλωσε η δικηγορική ομάδα του ηθοποιού με έγγραφα που κατέθεσε και τα οποία δημοσιοποίησε το E! News. 
Επίσης αναφέρουν: "Από την ώρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο, η Άμπερ επεδίωξε να οικοδομήσει μία εικόνα απέναντι στην κοινή γνώμη. Η Άμπερ προσπαθεί να στρέψει πάνω της εκ νέου την προσοχή των μέσων ενημέρωσης καταθέτοντας αυτήν την περιττή πρόταση. Η αίτησή της δεν είναι μόνο μια κραυγαλέα προσπάθεια να επεκτείνει τα δεκαπέντε λεπτά της δημοσιότητας αλλά με τον τρόπο αυτόν σπαταλάει τον χρόνο και τους περιορισμένους πόρους του Ελεγκτικού Συμβουλίου". 
Μέχρι στιγμής οι δικηγόροι της Χερντ δεν έχουν απαντήσει.Αν τελικά κερδίσει την δικαστική διαμάχη, η Χερντ θα λάβει τα 7 εκατ. δολάρια.

Πηγή: athensvoice.gr