Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Γνωρίζει ο Φρίντομ τη γυναίκα της φωτογραφίας; Θα δεχτεί ο Στάθης να βοηθήσει τον Αλέξανδρο και την Αλίκη να πάρουν το αρχείο που χρειάζονται από τον υπολογιστή του Αριστείδη;Θα βγάλουν κάποια άκρη η Μαριλένα κι η Τάρα για την γυναίκα της φωτογραφίας και τι θέλει τώρα η φωνή στο τηλέφωνο; Πώς θα εξελιχθεί η επίσκεψη της Σεσίλιας στην Τότα; Και τι αποκαλύπτει ο Φραγκίσκος στην Κρίστη;


Πώς εξελίσσεται η έξοδος του Ανδρέα και της Μαριλένας με την Μπέτυ και τον Άρη; Ποιος κρύβεται πίσω από τα απειλητικά τηλεφωνήματα; Θα καταφέρουν οι Συμμαθητές να φτάσουν διαβασμένοι στο σχολείο, παρά τις ανατρεπτικές εξελίξεις που αναστατώνουν τις ζωές τους;
Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 54  – 57 (Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017)

Η Αλίκη ανακοινώνει στον Αλέξανδρο πως βρήκε λύση να σπάσει τους κωδικούς του Αριστείδη: είναι ο Στάθης, ο τεχνικός υπολογιστών που προσλήφθηκε στην Κούλντογκ στην θέση του Ζήση. Μετά την καταστροφή στα χωράφια, ο Ηρακλής δείχνει να έχει χάσει την πίστη του στον θεό και η Ντίνα ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει δράση και να τον επαναφέρει. Η Τάρα παλεύει να αποσπάσει πληροφορίες από τον Φρίντομ για τη μυστηριώδη γυναίκα. Η Αλίκη προσπαθεί να φέρει τον Ανδρέα και την Κρίστη πιο κοντά, προσπαθώντας να σπείρει αμφιβολίες στη Μαριλένα για τη σχέση του Ανδρέα με την Κρίστη, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος πλησιάζει τον Στάθη για να τον πείσει να τους βοηθήσει με τους κωδικούς.
Ο Ανδρέας, έκπληκτος με την αντίδραση της Κρίστης για το προξενιό Φραγκίσκου-Γκέλυς, τη ρωτάει ευθέως αν είναι ερωτευμένη με τον Φραγκίσκο. Η Μαριλένα κι η Τάρα προσπαθούν να κατανοήσουν την αντίδραση του Φρίντομ σε σχέση με τη γυναίκα από το παρελθόν του Ανδρέα, όταν η Μαριλένα δέχεται ακόμα ένα τηλεφώνημα από τον εκβιαστή.
Η Κρίστη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη που της έκανε ο Φραγκίσκος σε σχέση με το παρελθόν του Φρίντομ, η Αλίκη τηλεφωνεί στον Ισίδωρο και ζητά να επισπεύσουν την συνάντησή της με τον Ηρακλή και η Τάρα στριμώχνει τον Φρίντομ για να μάθει κι άλλες λεπτομέρειες για την γυναίκα της φωτογραφίας. Ο Ανδρέας βλέπει την Μαριλένα προβληματισμένη και ζητάει να μάθει τι την απασχολεί. Ο Ηρακλής επισκέπτεται την Αλίκη, αλλά η αιφνιδιαστική είσοδος του Αλέξανδρου και του Στάθη στο σπίτι, τους αναγκάζουν να κρυφτούν βιαστικά. Η Κρίστη μοιράζεται με τον Ανδρέα αυτά που της είπε ο Φραγκίσκος.