Η Μαντόνα εξηγείται για την επίμαχη φράση της περί ανατίναξης του Λευκού Οίκου που προκάλεσε αντιδράσεις

Η ξαφνική εμφάνισή της στις πορείες κατά του Ντόναλντ Τραμπ την Κυριακή συνοδεύτηκε από έναν πύρινο λόγο που προκάλεσε αίσθηση και σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα ίσως ακόμη και έρευνα των μυστικών υπηρεσιών.

Η Μαντόνα μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του Τραμπ και σε κάποιο σημείο της ομιλίας της ανέφερε πως "Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη. Σκέφτηκα να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα". 
Τα χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ θα διεξάγει έρευνα για την επίμαχη φράση της Μαντόνα, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ. 
Η τραγουδίστρια σχολίασε το θέμα που φαίνεται να προκύπτει μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία της από τη μεγάλη διαδήλωση στην οποία γράφει "Επιλέγω την αγάπη, είστε μαζί μου;". "Η χθεσινή διαδήλωση ήταν καταπληκτική εμπειρία. Ερμήνευσα το Εxpress Yourself και αυτό ήταν ακριβώς ότι έκανα. Ωστόσο θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ακούσουν και να κατανοήσουν το σύνολο του λόγου μου παρά μια μόνο απομονωμένη φράση. Ο λόγος μου ξεκίνησε με τη φράση "θέλω να ξεκινήσω μια επανάσταση της αγάπης" και στη συνέχεια κάλεσα τις γυναίκες και όλους τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους να μην απελπιστούν αλλά να χρησιμοποιήσουν τις εξελίξεις ως αφετηρία για ενότητα και θετική αλλαγή στον κόσμο. Μίλησα μεταφορικά και παρέθεσα δύο διαφορετικές οπτικές: Η μια είναι να είσαι αισιόδοξος και η άλλη να είσαι οργισμένος, όπως ένοιωθα εγώ. Ωστόσο γνωρίζω ότι το να ενεργεί κανείς με θυμό δεν λύνει τίποτα. Και ο μόνος τρόπος για να αλλάξει κανείς τα πράγματα είναι μέσω της αγάπης", έγραψε η Μαντόνα. Για κάποιους η δήλωση αυτή είναι μια απόπειρα να ανασκευάσει τη φράση της και να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα με τις αρχές.

Πηγή: lifo.gr