Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Τι έχει στο μυαλό της η Αλίκη για τα αρχεία του Αριστείδη; Πώς θα περάσουν οι Συμμαθητές την πρώτη μέρα στο σχολείο; Τι βρίσκει η Τάρα για την υπόθεση "Προμηθέας"; Τι μυστικό κρύβει ο Φραγκίσκος; Πώς αντιδράει η Τότα στην απρόσμενη επίσκεψη του Ηρακλή και της Ντίνας; Και πώς θα χειριστεί ο Αλέξανδρος την Αλίκη για την υπόθεση της Γκέλυς;


Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους "ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ", από Δευτέρα 23 έως και Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 50  – 53 (Δευτέρα 23 – Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017)

Ο Ανδρέας ξεκινάει το σχολείο με την υποστήριξη της Μαριλένας και η Τότα έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για την καινούργια ζωή που θα κάνουν με τον Γιώργο. Η Κρίστη προσπαθεί να βγάλει τον Φραγκίσκο από το καβούκι του, ενώ η Ηρώ, μία καινούργια φοιτήτρια στην σχολή, αναστατώνει τα αγόρια της παρέας. Η Τάρα συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση του Ανδρέα, ενώ η Αλίκη και η Γκέλυ αγωνιούν για τον Αλέξανδρο που έχει εξαφανιστεί εδώ και δυο βδομάδες.
Ο Ανδρέας, η Κρίστη κι ο Φρίντομ τα βρίσκουν σκούρα με την φιλόλογο στο σχολείο. Η Ντίνα προσπαθεί να ξαναφέρει την ζωντάνια στο σπίτι της, αφού ο Ηρακλής και η Γκέλυ δεν μιλιούνται από την στενοχώρια. Η Τάρα αποκαλύπτει στην Μαριλένα ένα καινούργιο στοιχείο για την υπόθεση "Προμηθέας", ενώ μια έκπληξη περιμένει την Γκέλυ και την Αλίκη σχετικά με τον Αλέξανδρο. Η Μαριλένα και ο Ανδρέας συσπειρώνονται για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την θεία και τον πόλεμο που κάνει στην οικογένεια του Ανδρέα και η Κρίστη μαθαίνει από τον Φραγκίσκο μία σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με το χειρουργείο του Φρίντομ.
Η Μαριλένα έχει μία ειλικρινή συζήτηση με τον Αλέξανδρο μακριά από την δεσποτική Αλίκη. Ο Ανδρέας ανησυχεί για την Γκέλυ και την σχέση της με τον Αλέξανδρο, ενώ η Ντίνα και ο Ηρακλής επισκέπτονται την Τότα, με απροσδόκητες συνέπειες. Ο Νικόλας δέχεται πρόταση για έξοδο από την Γκέλυ, η Σεσίλια αποζητά την προσοχή του Γιώργου ως νόμιμη σύζυγός του και ο Φρίντομ ζητά τα φώτα του Ισίδωρου σχετικά με την μοιχεία. Η Αλίκη κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Κρίστη κι ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι για τη ληστεία κατηγορείται η Γκέλυ.