Ο Λάνθιμος σκηνοθετεί την Κίρστεν Ντανστ σε μαύρη κωμωδία του AMC;

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC φαίνεται πως ετοιμάζει την σειρά "On Becoming A God In Central Florida" με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ και σκηνοθέτη τον Γιώργο Λάνθιμο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η σειρά βασίζεται σε σενάριο των Ρόμπερτ Φούνκε και Ματ Λάτσκι, το οποίο αφηγείται τις προσπάθειες μιας γυναίκας να κατακτήσει το "αμερικανικό όνειρο" τη δεκαετία του 1990. 


Η υπόθεση έχει ως εξής: Προσφάτως χήρα, η Κρίσταλ Γκιλ (Ντανστ) προσπαθεί να ανέλθει στις τάξεις μιας οργάνωσης, της οποίας η "πυραμίδα" απάτης την οδήγησε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.
Πρόκειται για ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα κωμικό σενάριο, όπως επισημαίνει το Deadline, το οποίο πολύ θα ταίριαζε στη φιλμογραφία του Γιώργου Λάνθιμου.
Μάλιστα, ο έλληνας σκηνοθέτης αναμένεται να είναι και ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας, μαζί με την Κίρστεν Ντανστ, αλλά και με τον Τζορτζ Κλούνι -η εταιρεία του οποίου βρίσκεται πίσω από το πρότζεκτ.
Ο Λάνθιμος έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας "The Killing of a Sacred Deer" σε σενάριο δικό του και του Ευθύμη Φιλίππου, με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν.


ΠΗΓΗ: in.gr