Κίνηση ματ από τον ΑΝΤ1 με μεγάλο... "όπλο" τον Γρηγόρη

Κίνηση ματ από τον ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται να περάσει στην τηλεοπτική αντεπίθεση και να ταράξει για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά μας βράδια. Και μάλιστα; Το μεγάλο του "όπλο" θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής παράλληλα με το "The 2night show" ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ και με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Αντεννικοί φρόντισαν και απέκτησαν τα δικαιώματα μετάδοσης της γνωστής σε όλους μας "Φάρμας"! 
Ναι, ναι, η θρυλική "Φάρμα" του Mega που το 2003 ήρθε στους δέκτες μας και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας και φυσικά ο οικοδεσπότης της δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον αρχικό της παρουσιαστή, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 
Ο Γρηγόρης βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές με τους Αντεννικούς και απ' ό,τι όλα δείχνουν αυτός θα αναλάβει και πάλι τα ηνία του συγκεκριμένου φορμάτ. Αλλωστε την τέχνη των ριάλιτι ο Γρηγόρης την ξέρει καλά και όταν έχεις τον...ειδικό στα χέρια σου δεν τον αφήνεις να πάει χαμένο. 
Επίσης είναι και ο μοναδικός που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, το πώς ακριβώς πρέπει να στηθεί, τι λάθη είχαν γίνει για να μην επαναληφθούν, τι πρέπει να αλλάξει... 
Αν όλα, λοιπόν, πάνε κατ' ευχην από τον Μάρτη και μετά η "Φάρμα" θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας, αυτή την φορά μέσα από τον ΑΝΤ1!

Πηγή: tlife.gr (Νάνσυ Νικολαΐδου)