Πέγκυ Ζήνα: Θα είναι στη νέα σεζόν του "X-Factor";

Φέτος, ο ΣΚΑΪ συνεχίζει δυναμικά, με πυξίδα την ενημέρωση και με νέα ψυχαγωγικά προγράμματα. Εκτός από το "X-Factor" που πέρυσι λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, φέτος η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με το "The Voice", ένα talent show που έχει ήδη ξεκινήσει, και έχει τύχει θερμής αποδοχής από το κοινό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως ακόμα είναι σε συζητήσεις με το κανάλι για το αν θα συμμετέχει στη νέα σεζόν του "X-Factor", ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της για το θεατρικό σανίδι. 
"Είχα πει ότι υπήρξαν στιγμές στο πρώτο X-Factor που αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα, παρ' όλα αυτά όταν καλούμαι να κάνω μια δουλειά, το σωστό είναι να την κάνω σωστά και να την κάνω με όλη μου την αγάπη. Έτσι λοιπόν έκανα και το X-Factor. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι ετοιμάζονται άλλοι μουσικοί διαγωνισμοί και να πω την αλήθεια τους βλέπω λίγο πιο καθαρά από το σπίτι και λιγότερο αμήχανα. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι ακόμα για φέτος", ανέφερε η τραγουδίστρια. 
Να θυμίσουμε πως οι ιθύνοντες από το κανάλι του Ν. Φαλήρου έχουν την πρόθεση το μουσικό talent show να βγει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του "The Voice", τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου το αργότερο. Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ με το Junior Music Stars, η Τάμτα έχει δηλώσει πως "μάλλον θα είναι", ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον σταθμό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος για non stop τηλεοπτική παρουσία.

Πηγή: toratora.gr