Τα πρώτα ονόματα για το "Survivor" και το μέλλον της Πέγκυς Ζήνα στο "Χ-Factor"

"Καθώς πλησιάζει προς τη δύση του το 2016, τα κανάλια έχουν ήδη ολοκληρώσει ή κοντεύουν να ολοκληρώσουν τον προγραμματισμό τους για το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Ήδη στον ΑΝΤ1, το Lucky Room με τον Γιώργο Λιάγκα μεταφέρεται στο καθημερινό πρόγραμμα στις 20.00 από τον Ιανουάριο, ενώ τα "Δίδυμα Φεγγάρια" αναμένεται να… μετακομίσουν ή πριν από το δελτίο ή νωρίς το απόγευμα.


Στο μεταξύ, με δύο εορταστικά Lucky Room θα κάνουμε ρεβεγιόν τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά. Όπως μαθαίνω, αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς συζητούν να παίξουν στο Lucky Room μόνο…celebrities. Ήδη έχουν γίνει κάποιες κρούσεις στην Καλομοίρα και τη Σάσα Σταμάτη και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Σε ό,τι αφορά στο Rising Star που έχει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21.00, τις ημέρες των εορτών δεν θα μεταδίδεται Κυριακή αλλά Τρίτη. Έτσι το μεγάλο talentshow του σταθμού, θα μεταφερθεί εκτάκτως και μόνο για εκείνες τις μέρες, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου.
Στο ΣΚΑΪ τώρα, ο Κώστας Σόμμερ είναι ο πρώτος από τους 12 celebrities που έχει συμφωνήσει να… ξενιτευτεί για 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ μαθαίνω πως ο Δημήτρης Αποστόλου μαζί με τον Στράτο Μαρκίδη ετοιμάζουν για το κανάλι μια κωμωδία που θα μεταδοθεί από την νέα τηλεοπτική σεζόν σε εβδομαδιαία φάση. Το όνομα της Χρύσας Ρώπας συζητείται έντονα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σχετικά με το X-Factor η αλήθεια είναι πως υπάρχει θέμα με τη συμμετοχή της Πέγκυς Ζήνα, η οποία κανονικά θα έπρεπε να έχει "κλείσει" από τον Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί – χωρίς να αποκλείεται όμως να συμβεί αργότερα- γι' αυτό και από το κανάλι ξεκίνησαν συζητήσεις και με την Έλλη Κοκκίνου.  


ΠΗΓΗ: yupiii.gr (Κλεοπάτρα Πατλάκη)