Ο Ντικ Βαν Ντάικ επιστρέφει στο σίκουελ του "Mary Poppins"

Δεν κρατιόταν μάλλον από τη χαρά του ο Ντικ Βαν Ντάικ και ανακοίνωσε ο ίδιος στο Hollywood Reporter το μεγάλο νέο. Θα έχει έναν μικρό ρόλο στο σίκουελ της "Mary Poppins" και παρά τα 91 του χρόνια είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Λονδίνο μέσα στους επόμενους μήνες για γυρίσματα. 


Δεν θα κάνει πολλά πάντως, αφού όπως είπε θα βρίσκεται μάλλον σε μια μόνο σκηνή που θα περιέχει ένα μικρό τραγούδι και λίγο χωρό - χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ο Βαν Ντάικ που γενικά αρνείται να εγκαταλείψει την υποκριτική, θα συναντήσει τους ήδη κλεισμένους πρωταγωνιστές της ταινίας, Έμιλι Μπλαντ, Μέριλ Στριπ και Λιν Μάνουελ Μιράντα, ενώ δε ξέρουμε ακόμη αν θα έχει κάποιον αντίστοιχο ρόλο έκπληξη η Τζούλι Άντριους.
Ο ρόλος του δεν θα είναι ο καπνοκαθαριστής Μπερτ, αφού η πλοκή του sequel διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ενώ ο Βαν Ντάικ είναι πλέον 52 χρόνια μεγαλύτερος από τότε.
Γι 'αυτό, θα υποδυθεί τον γιο του ηλικιωμένου τραπεζίτη κ. Ντόους τον οποίο έίχε παίξει στην πρώτη ταινία, κάτω από πολύ μακιγιάζ.
Στο καινούριο φιλμ, τα 2 παιδιά της πρώτης ιστορίας έχουν πλέον μεγαλώσει και μετά από μια σημαντική απώλεια στη ζωή τους, η Μαίρη Πόπινς θα επανέλθει στο σπίτι τους για να τους ξαναδείξει τον κόσμο της μαγείας.
Η σκηνοθεσία θα είναι του Ρομπ Μάρσαλ και η ημερομηνία κυκλοφορίας σε όλο τον κόσμο είναι τα Χριστούγεννα του 2018.


ΠΗΓΗ: cinemag.gr