Η Dita Von Teese στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σχετικά με την ομορφιά

Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με μία ιδιαίτερα θηλυκή και sexy φιγούρα που καμία σχέση δεν έχει με τα σύγχρονα μοντέλα των media. Η Dita Von Teese μοιάζει να έχει βγει από μια άλλη εποχή, κάτι που την έχει καθιερώσει ως το απόλυτο σύγχρονο pin up κορίτσι που τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό του.

"Πάντα ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τη mainstream εικόνα που έχουν τα media σχετικά με το τι είναι όμορφο ή sexy. Δεν θα έδειχνα ωραία σε μία φωτογράφιση με μαγιό, δεν μου αρέσουν αυτά τα κορίτσια και ποτέ δεν θα μου αρέσουν, μπόρεσα όμως να βρω άλλα είδωλα και να ταυτιστώ, από τις glamorous δεκαετίες των 30s, των 40s και των 50s". 
Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για το νέο της burlesque show The Art of Teese και με την ευκαιρία, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το θέμα της αυτοπεποίθησης. 
"Είμαι ένα ξανθό κορίτσι από μια επαρχία του Michigan, όχι και τόσο glamorous και κατάφερα να βρω τον δρόμο μου και την αυτοπεποίθησή μου μέσα από την τέχνη. Η ομορφιά έχει να κάνει με τη δημιουργία παρά με αυτό με το οποίο γεννιέσαι. Μπορείς εσύ να αποφασίσεις πώς θα είναι ο εαυτός σου και πώς θέλεις να δείχνεις". Πόσο μα πόσο θα συμφωνήσουμε.

Πηγή: jenny.gr