Λουλούδια και κεριά μπροστά στα σπίτια του Τζορτζ Μάικλ

Κατά εκατοντάδες οι θαυμαστές του Τζόρτζ Μάικλ, αφήνουν λουλούδια, κεριά και μηνύματα έξω από το σπίτι του Βρετανού σταρ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 53 του χρόνια. Μαζί και μια μεγάλη σημαία της Κύπρου. "Αγαπημένε Τζορτζ, σπάει η καρδιά μου, έφυγες τόσο νωρίς. Ευχαριστώ που μοιράστηκες το ταλέντο σου με τον κόσμο", έγραφε μία κάρτα. "Τζορτζ, σε ευχαριστώ για τα τραγούδια σου και την υπέροχη φωνή σου. Θα μας λείψεις", έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.


Βαθύτατα συγκινημένοι δηλώνουν η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ Μάικλ από τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών του σταρ.
"Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ δεν έχουν λόγια για το απίστευτο κύμα στοργής που εκδηλώνεται τις ώρες και τις ημέρες μετά τον θάνατό του", γράφουν σε ανακοίνωσή τους που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ατζέντη του. "Για κάποιον η ζωή του οποίου περιστρεφόταν γύρω από τη μουσική και ο οποίος αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του (...) δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη τιμή από αυτά, τα πάμπολλα μηνύματα λατρείας", τόνισαν.
Πολλοί θαυμαστές του, με δάκρυα στα μάτια, πήγαν στα δύο σπίτια του, στο Λονδίνο και το Γκόρινγκ, για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια και να ανάψουν ένα κερί.
Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα τα Χριστούγεννα από τον σύντροφό του, τον Φάντι Φάουαζ, μέσα στο σπίτι του στο Γκόρινγκ. "Πήγα να τον ξυπνήσω και είχε φύγει, αναπαυόταν γαλήνια στο κρεβάτι του", είπε ο Φάουαζ στην εφημερίδα Daily Telegraph.
Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, τον Μάικλ Λίπμαν, ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η αστυνομία δεν θεωρεί ύποπτο τον θάνατό του, όμως ανακοίνωσε ότι διατάχθηκε νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr