Η Ζήνα Κουτσελίνη Στο "ΟΛΑ": Ο ανταγωνισμός με την Μενεγάκη, το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά και η πικρία για τον Μουτσινά

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στο "ΟΛΑ" και μίλησε για τη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στην Μενεγάκη, το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που θεωρεί ότι την προσέβαλε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ανταγωνισμός με την Μενεγάκη και τα νούμερα τηλεθέασης: "Η Ελένη ήταν καλύτερη μαθήτρια. Είναι #1. Τώρα για τα νούμερα, αυτά έχουν μια διαδρομή. Οι νικητές φαίνονται στο τέλος της σεζόν. Η Μενεγάκη δεν είναι και κανένα εύκολο πιόνι που το βάζεις όπου να 'ναι. Είμαστε για μία ώρα απέναντι με την Ελένη και για μία ώρα απέναντι από την Σκορδά. Δηλαδή δύο γυναίκες που ήμουν στο control τους για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα".  

Τα σχόλια για την Φαίη Σκορδά και το διαζύγιο με τον Λιάγκα: "Την Φαίη την είχα δει στο TV Makedonia. (...) Λοιπόν, την έβλεπα ένα πρωί και μου κέντρισε το ενδιαφέρον για πάνω από 10 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι κάτι μου έκανε. Όταν με κάλεσαν στο ALTER, λοιπόν, για να στήσω το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ο δεύτερος άνθρωπος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η Φαίη. Το πρώτο ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά. Έτσι την έφερα από την Θεσσαλονίκη. Της είπα ότι την ήθελα για τη μεσημεριανή ζώνη. Απογοητεύτηκε, γιατί από τότε ήθελε πρωινό. Βέβαια, της είπα ότι ήταν μεγαθήρια απέναντί της και αν ήθελε να προχωρήσει στην τηλεόραση ότι έπρεπε να πάει σταδιακά. Τότε στο μεσημέρι είχαμε χώρο να παλέψουμε, ήταν η Λαμπίρη και η Καραβάτου απέναντι. Αυτό που διέκρινα ήταν το ταμπεραμέντο της, ήταν ξεχωριστή γυναίκα από αυτές που είχαμε μέχρι τότε. Το έχω ξαναπεί, κακιά γλώσσα είχα, ότι ο ρόλος στο "Πρωινό" δεν μοιραζόταν όπως εγώ περίμενα από την Φαίη. Αλλά τελικά η Φαίη χώρισε και πήρε τον ρόλο. Για δύο χρόνια το έλεγα... (...) Πέρυσι ήρθε μια ισορροπία στα πράγματα, αλλά πια δεν είναι μαζί. Εγώ είμαι με τη...νύφη. Έχω εκτίμηση στο πρόσωπό της. Δεν θα βγω να θάψω την καριέρα της Φαίης αυτή τη στιγμή. Μόνη της θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει. Εγώ να πω κακό για την Φαίη; Δεν θα πω! Τα καταφέρνει μια χαρά, έχει καλούς συνεργάτες μαζί της". 

Το κεφάλαιο Γιώργος Λιάγκας: "Εμένα μου λείπει το σχόλιο του Λιάγκα. Ο Λιάγκας είναι η απόλυτη διαστροφή για την τηλεόραση. Είναι αυτός που ο γενικός διευθυντής θέλει να τον βάλει σε τρεις, τέσσερις εκπομπές για να υπάρχει. Θέλει να τον μεταφέρει παντού. Το ατού του είναι η αλήθεια του. Δεν καταλαβαίνει μία! Αυτό που έχει να πει δεν το σκέφτεται. Δεν κάνει δεύτερη ανάλυση, με τη μία! Δεν το σκέφτεται, το λέει κατευθείαν. Είναι το δυνατό του κομμάτι αυτό. Απλώς έχει το θάρρος, όταν κάτι νιώσει πως αδίκησε ένα άνθρωπο, να πει "έκανα λάθος". Εγώ αυτό το θεωρώ τηλεοπτική μαγκιά". 

Η πικρία για τον Νίκο Μουτσινά: "Μου δίνει τα "τσιρκολίν". Τον Νίκο τον αγαπώ, τον λατρεύω, είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Όμως άλλο είναι όταν κάνω χιούμορ και άλλο είναι όταν προσβάλω έναν άνθρωπο. Στη δική μου περίπτωση, για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, έγινε εμμονικός. Είτε το ντύσιμο ήταν καλό, είτε δεν ήταν, είχα ένα "τσιρκολίν" στο τσεπάκι με σχόλια πολύ προσβλητικά. Κλόουν κλπ... Δεν είναι πράγματα αυτά... Συνεχίζουμε να έχουμε καλή σχέση, εγώ τον εκτιμώ αφάνταστα. (...) Δεν με πειράζει το βραβείο, είμαι άνθρωπος που διαθέτω πάρα πολύ χιούμορ νομίζω. Από εκεί και πέρα, με ενοχλεί κάθε μέρα να είσαι εμμονικός και να με προσβάλεις. Δεν με έχει προσβάλει μία φορά, είναι πολλές. Δεν ήταν μόνο μία... Το αστείο τι είναι; Μπορεί να το κάνει για αστείο. (...) Όταν ξεφεύγεις, ξεφεύγεις. Κάποια στιγμή έχει ένα όριο όλο αυτό, έχει μια κόκκινη γραμμή. Δεν ασχολούμαι με την Μαρία Ηλιάκη, δεν είναι κάτι σημαντικό στη δική μου ζωή για να με ενοχλήσει. Εγώ μιλάω για ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μένα... (...) Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος που είδα σε ένα γραφείο που είχε έρθει για ένα δοκιμαστικό και τον πήρα και κάναμε το "Κους Κους". Καλό του κεφαλιού μου, γιατί αποδείχθηκε πολύ γερό χαρτί. Ας σου θυμίσω, λοιπόν, πως στο μεσημεριανό "Κους Κους" πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος – δεύτερη κακία για την Κατερίνα. Έκλεβε την παράσταση και κάναμε πολύ μεγάλη επιτυχία. Τότε έκανε 40%! Θα πω κάτι για να ολοκληρώσω για τον Νίκο. Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς ούτε τον επαιτείς. Αν εκείνος δεν με σέβεται, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αυτό ήθελα να πω... Το "Ξαναδέστε τους" πάντως μου φαίνεται ξαναζεσταμένο".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)