Οι Altribe στη Σφίγγα

Μετά τη θερμή υποδοχή που είχε το album "SpookyTrain" και τα live που ακολούθησαν, οι Altribe διέκοψαν για λίγο τις εμφανίσεις τους και κλείστηκαν στο studio για να ετοιμάσουν  καινούριο υλικό. Μαζί με το καινούριο υλικό υποδέχτηκαν και ένα νέο μέλος στη μπάντα: ο Γιάννης Γαρδικλής θα είναι πλέον στο ηλεκτρικό μπάσο. Έτσι, ξεκινούν τα Χριστούγεννα τις εμφανίσεις με δύο μεγάλα Live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα με νέα σύνθεση στην μπάντα, καινούριο video για το τραγούδι "OntheRoad" και το καινούριο "EPALTRIBE".

Special Version σε digital και βινύλιο με τέσσερα τραγούδια από το προηγούμενες δουλειές διασκευασμένα σε ακουστική version.
Κάθε κομμάτι του EP έχει και έναν Guest μουσικό. Συμμετέχουν: ο μπασίστας Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο φλαουτίστας Ορέστης Γαργουράκης, ο βιολιστής Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο φυσαρμονικίστας Βαγγέλης Μιχάλης.
Στις 21 και στις 28 Δεκεμβρίου η ανανεωμένη Σφίγγα υποδέχεται τους ανανεωμένους Altribe με εορταστική αλλά πάντα Out of the blues διάθεση! Στη σύνθεση των εορταστικών live θα συμμετέχουν και Guestπου συμμετείχαν και στην ηχογράφηση τουEP!

Fiona Λαμπρίδη: φωνή, ακουστική κιθάρα | Albert Παναγιωτόπουλος: drums | Απόστολος Καρατζάς: ηλεκτρική κιθάρα | Γιάννης Γαρδικλής: Μπάσο |Inksiders:artworkΧρύσα Ματσαγκάνη: Δημόσιες Σχέσεις.

Info
Μουσική Σκηνή Σφίγγα | Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845& στο mail: sfiggamusic@gmail.com
Τετάρτη 21 και Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου | Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.