Όσα έγιναν στο 3ο live του "Rising Star" – Δείτε φωτογραφίες

Το 3ο live του "Rising Star" πραγματοποιήθηκε εχθές, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, μέσα σε γιορτινό κλίμα με τους 4 κριτές να ερμηνεύουν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κλείνοντας με το "Last Christmas" ως φόρο τιμής στον τραγουδιστή George Michael.


To πλατό "ζεστάθηκε" για τα καλά και ο παρουσιαστής του show, Γιώργος Λιάγκας σήμανε την έναρξη του 3ου live το οποίο σημείωσε τηλεθέαση 28,6% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 26,7% στο σύνολο του κοινού.
Το 3ο live του "Rising Star" προηγήθηκε σε όλα τα κοινά, ενώ στη ζώνη του υπερίσχυσε με 4,7 μονάδες διαφορά στο κοινό 15-44.
Τα downloads της δωρεάν εφαρμογής "Rising Star Greece" αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του live, με περισσότερους από 420.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει το app "Rising Star Greece", αποδεικνύοντας την ενεργή συμμετοχή του κόσμου μέσω της live ψηφοφορίας.
Εξαιρετικές ερμηνείες και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά σε αυτό το live, με το κοινό να έχει τον πρώτο λόγο στην ψηφοφορία μέσω του app και να δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση σε 12 από τους 15 διαγωνιζόμενους. Συγκεκριμένα, τον τοίχο του "Rising Star" κατάφεραν να σηκώσουν οι Κέλλυ Βουδούρη (95%), Μανώλης Βονάκης (94%), Χρήστος Κεραμάρης (93%), Δημήτρης Αβραμόπουλος (92%), Αναστασία Καζαμία (91%), Θανάσης Πρέντι (90%), Γιώργος Παπαδάκης (90%), Κιάννα (89%), Σταμάτης Χουχουλής (86%), Χριστίνα Καραφυλλάκη (86%), Γιώργος Μαντάς (75%), Νικόλας Αντωνιάδης (70%).
Το "Rising Star" ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό για το νέο έτος και συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, οι κριτές υποδέχονται τoν καινούριο χρόνο με εμφανίσεις έκπληξη ενώ στη σκηνή θα ανέβει ο νικητής του "Rythmos Audition" του σταθμού "Ρυθμός 949", ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά όχι μόνο με τον τοίχο αλλά και με τους κριτές.