Έλενα Παπαρίζου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε "όχι" στο "Rising Star"

Το όνομα της Έλενας Παπαρίζου ακούστηκε τους προηγούμενους μήνες για την καρέκλα της επιτροπής και στο "The Voice" και στο "Rising Star". Εκείνη επέλεξε να πει "ναι" στο πρώτο, παρά το ό,τι, μετά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, το show έμεινε στον "αέρα" και, τελικά, το πήρε ο ΣΚΑΪ από το Star.

"Ισχύει πως είχα προτάσεις και από τα δύο όπως λες. Επειδή όμως είχα κλείσει αρκετό καιρό νωρίτερα, για την ακρίβεια δυόμισι χρόνια πριν, τη δουλειά στη Σουηδία, αρχικά δεν ταίριαζαν καλά οι ημερομηνίες. Ωστόσο, προέκυψε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υπήρξαν καθυστερήσεις στις ημερομηνίες έναρξης των ελληνικών προγραμμάτων και τελικά οι ημερομηνίες βόλεψαν", λέει, στο "TV Έθνος", η τραγουδίστρια και συνεχίζει: "Νομίζω ότι ήταν μια κατάλληλη στιγμή για μένα το "The Voice". Δεν είσαι κριτική επιτροπή, είσαι coach. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, αλλά για να βοηθήσω και να κατευθύνω τα παιδιά. Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι πολύ συναισθηματικά. Και με τους συνεργάτες μου και με τις φιλίες μου. Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Δένομαι με τους ανθρώπους, όχι με πράγματα. Είμαι πιστός φίλος". 
Άραγε το coaching ήταν αυτό που την ώθησε να απορρίψει το "Rising Star"; Σύμφωνα με όσα λέει, "όχι δεν ήταν αυτό. Βόλεψαν καλύτερα οι ημερομηνίες. Τα live στο "Rising Star" -στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία παρά το ότι είναι σε αντίπαλο κανάλι- θα ξεκινούσαν νωρίτερα. Το θέμα είναι να περνά καλά ο κόσμος μέσω των προγραμμάτων που παρακολουθεί στην τηλεόραση".