Πώς η Nicole Kidman στηρίζει τον Keith Urban στις δύσκολες στιγμές του

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο των 10 χρόνων γάμου και όπου σταθούν και όπου βρεθούν, η αγάπη του ενός προς τον άλλο φαίνεται και με το παραπάνω. Πρόσφατα κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης σε γνωστό περιοδικό η Nicole Kidman άνοιξε την καρδιά της και δήλωσε την υποστήριξή της στο ταξίδι του άντρα της προς την νηφαλιότητα.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι όταν έχεις τον άνθρωπο σου δίπλα σου και αυτός έχει εσένα, είναι κάτι όμορφο και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Το να τον συμβουλεύει να βρει βοήθεια κάπου εκεί έξω στον κόσμο, δεν έχει κανένα νόημα. Το πιο σημαντικό είναι πρώτα να βοηθήσεις τον ίδιο, να τον φροντίσεις και να τον στηρίξεις και ο ίδιος ο εξαρτημένος να βρει τον εαυτό του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πείτε "σ'αγαπώ" στον σύντροφο σας και ότι θα είμαι δίπλα σου. 
Ο Keith Urban είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον εθισμό του και ότι η Nicole Kidman είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του έχει συμβεί στην ζωή του, καθώς η αγάπη της και η στήριξη της, τον κάνει να θέλει να γίνεται ολοένα και καλύτερος άνδρας.

Πηγή: jenny.gr