Η "μητέρα των δράκων" Εμίλια Κλαρκ στη νέα ταινία Χαν Σόλο

Η... Ντενέρις Ταργκάριεν περνά στο σύμπαν του Star Wars! Η Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς "Game of Thrones" θα συμμετάσχει στη νέα ταινία Χαν Σόλο με πρωταγωνιστή τον Άλντεν Αϊρενράιχ. Όπως και το "Rogue One: A Star Wars Story", έτσι και η ταινία Χαν Σόλο θα λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας Star Wars.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ (The Lego Movie) θα αφηγείται τα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο (τον οποίο το σινεφίλ κοινό έχει ταυτίσει με τον Χάρισον Φορντ) και πιθανότατα τη γνωριμία του με τον Τσουμπάκα. Πολλοί θεωρούν ότι θα δούμε ακόμα την θρυλική μονομαχία στα χαρτιά που "χάρισε" στον Σόλο το Millenium Falcon. 
Δεν είναι γνωστός ο ρόλος που θα ερμηνεύσει η Εμίλια Κλαρκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ιστορία του Χαν Σόλο είχαν αφηγηθεί μυθιστορήματα που εντάσσονται στο διευρυμένο σύμπαν του Star Wars και σύμφωνα με αυτά ο Χαν Σόλο είχε βιώσει μια ρομαντική ιστορία με μία κατάσκοπο των επαναστατών. Ωστόσο, το 2012, μετά την εξαγορά της Lucasfilm, η Disney "εγκατέλειψε" το διευρυμένο σύμπαν, αν και κάποια στοιχεία του έχουν καταφέρει να αναγνωριστούν επισήμως από το στούντιο. 
Το σενάριο της ταινίας γράφει ο έμπειρος Λόρενς Κάσνταν (Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται, Η Δύναμη Ξυπνάει) μαζί με τον γιο του. 
Η ταινία θα αργήσει να βγει στις αίθουσες. Η προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2018.

Πηγή: in.gr (Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη)