Μαρία Μπεκατώρου: Ο λόγος που παρεξηγείται και το ελάττωμά της

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού και κάθε Σαββατοκύριακο μας υποδέχεται με την αγαπημένη της παρέα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


"Γενικά προσαρμόζομαι εύκολα και δεν δημιουργώ προβλήματα στις συνεργασίες μου. Με τον Γρηγόρη ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα δίπλα σε έναν τόσο έμπειρο άνθρωπο και ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου συνεργασία επί οθόνης. Δυσκολεύτηκα όχι σε σχέση με τον ίδιο τον Γρηγόρη, αλλά με τη φύση της δουλειάς. Ο Γρηγόρης από μόνος του είναι ένας σίφουνας και δεν ήξερα πότε έπρεπε να τον διακόψω και αν έπρεπε να διακόψω. Είναι ένας επαγγελματίας που σου εμπνέει σεβασμό και ξέρει από τηλεόραση όσο ελάχιστοι στον χώρο μας", ανέφερε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Αγορά. 
Ωστόσο φρόντισε να κάνει και μία ιδιαίτερα προσωπική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε το μεγαλύτερο ελάττωμά της επαγγελματικά. "Αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι πολλές φορές η καλή διάθεση και η προσαρμοστικότητα, από κάποιους εκλαμβάνονται ως αδυναμία. Επίσης, έχει παρεξηγηθεί ο παρορμητισμός μου σε κάποιες στιγμές που μίλησα έντονα επειδή είχα θυμώσει πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει πολλή υπομονή, αλλά, αν θυμώσω, γίνομαι παρορμητική. Αυτό το θεωρώ ελάττωμα μου", επεσήμανε.