Κώστας Κόκλας: Η απόφαση που πήρε μετά την περιπέτεια της υγείας του

Λίγους μήνες μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Κώστας Κόκλας, μιλάει για το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, για τις μετέπειτα αποφάσεις που πήρε, αλλά και για τον μοναχογιό του, Δημήτρη. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στη Real ανέφερε τους λόγους για τους οποίους απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

"Μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου, αποφάσισα να προσέξω περισσότερο τον Κώστα, να βάλω φρένο στον τρελό μου "μαραθώνιο" που δεν έχει σταματήσει εδώ και τριάντα χρόνια, όταν βγήκα από τη σχολή, και να χαρώ πράγματα που είχα...ξεχάσει πώς είναι μέσα σε αυτή τη διαρκή "τρέλα". Τα είχαμε πει και τότε: τρόμαξα με το...κουδουνάκι που χτύπησε και είδα τη ζωή με άλλο μάτι. 
Πρέπει να 'μαι γερός και δυνατός για τον Δημητράκη μου, που 'ναι όλη μου η ζωή. Προσέχω λοιπόν τον Κώστα – και για τον Κώστα και για το παιδί. Κάνω θέατρο που δεν τραβάει μια σεζόν και απέχω από την τηλεόραση, για να πάρω μια ανάσα. Φροντίζω τη διατροφή μου, έχω περιορίσει τα ξενύχτια και νιώθω πολύ καλά. Ξέρεις, έχουμε μπει όλοι σε ένα "τριπάκι" να τρέχουμε ασταμάτητα, για να βγάλουμε λεφτά να ζήσουμε και κινδυνεύουμε από τους τόσο έντονους ρυθμούς. Πρέπει να προσέχουμε..." δήλωσε.