Μαριόν Κοτιγιάρ: Ο Μπραντ Πιτ είναι τόσο "καλός άνθρωπος"

Η Μαριόν Κοτιγιάρ πιστεύει ότι ο Μπραντ Πιτ είναι πολύ καλός άνθρωπος. Η 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του 52χρονου Αμερικανού στην ταινία Allied, είπε στο Entertainment Tonight: "Ο Μπραντ είναι καλός άνθρωπος. Και φυσικά είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός. Είναι τόσο καλόβολος και συνεννοήσιμος".

Το μόνο άγχος της, όπως αποκάλυψε η Μαριόν Κοτιγιάρ, ήταν να μην κάνει λάθη κατά την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου και απογοητεύσει τους συντελεστές της παραγωγής. "Είμαι πάντα σούπερ αγχωμένη στις πρόβες και κυρίως λόγο προφοράς. Σκέφτομαι: τι θα πουν για μένα αν τα πάω χάλια;". 
Η Κοτιγιάρ για πρώτη φορά έκανε μια δημόσια δήλωση στήριξη του συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί. Αρχικά, οι φήμες ήθελαν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Κοτιγιάρ-Πιτ να έχουν σχέση, κάτι που διαψεύστηκε από όλους. Τι έχει αλλάξει και η Γαλλίδα υπερασπίζεται τον Αμερικανό συνάδελφό της; Το γεγονός ότι ο Πιτ απηλλάγη των κατηγοριών για άσκηση βίας σε βάρος του γιου του Μάντοξ ίσως να έκανε την Κοτιγιάρ πιο ομιλητική.

Πηγή: athensvoice.gr