Ο Μπραντ Πιτ στα καλύτερά του στο Παρίσι

Όλοι περίμεναν πως μετά το διαζύγιο, ο Μπραντ Πιτ θα έδειχνε τουλάχιστον κουρασμένος, κακοδιάθετος και απόμακρος, αλλά ο 52χρονος σταρ έχει βαλθεί να αποδείξει πως δεν έχει χάσει ίχνος από τη γοητεία του.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε πριν από μερικές μέρες στην πρεμιέρα της ταινίας "Allied" στο Λος Άντζελες και όλοι τότε έσπευσαν να πουν πόσο ανανεωμένος έδειχνε. Την Κυριακή, στο Παρίσι, για ακόμη μια φορά έκανε μια εμφάνιση στιλιστικά άψογη, έδειχνε πιο όμορφος από ποτέ και ήταν μονίμως χαμογελαστός. 
Η πρεμιέρα της ταινίας στη γαλλική πρωτεύουσα είχε προσελκύσει πλήθος θαυμαστών και δημοσιογράφων. Οι μεν ήθελαν να τον δουν από κοντά, οι δε να πάρουν μια δήλωση για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί. Ικανοποιημένοι έφυγαν μόνοι οι φανς καθώς ο Πιτ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το οικογενειακό ζήτημα. Όμως έβγαλε selfies, μίλησε για την ταινία και σκόρπισε φωτογένεια και λάμψη. 
Πριν από λίγες μέρες είχε επίσης κάνει όλα τα μίντια να σχολιάζουν το πόσο όμορφος έδειχνε και την γοητεία και αυτοποεποίθεση που έδειχνε σε αντίστοιχες πρεμιέρες.Πηγή: lifo.gr