Άννα Μπουσδούκου - Σταύρος Ιωαννίδης: "Δεν επιδιώξαμε ποτέ να κρύψουμε τη σχέση μας"

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Σταύρος Ιωαννίδης μιλά για την σύντροφο του Άννα Μπουσδούκου. "Δεν είναι κάτι κρυφό, αλλά ούτε και κάτι που μας αρέσει να προβάλλουμε. Αλλωστε, δεν επιδιώξαμε ποτέ να κρύψουμε τη σχέση μας" εξηγεί εκείνος στη Real Νews.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια, ενώ καταλύτης γι' αυτή την απόφασή του στάθηκε η σχέση του με την Άννα Μπουσδούκου. 
Παρόλο που ήταν συνεργάτες στον ΣΚΑΪ ακόμη κι όταν ο ερωτάς τους δεν είχε δημοσιοποιηθεί, χωρίς να είναι διαχυτικοί στους διαδρόμους του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου, δεν αρνήθηκαν ποτέ ότι είναι μαζί. 
Η καθημερινότητά τους χαρακτηρίζεται "χωρίς ωράριο, χωρίς πρόγραμμα, αλλά κάπου εκεί είναι που γίνεται και ενδιαφέρουσα", όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο ίδιος, συμπληρώνοντας: "Αδιαμφισβήτητα αυτό που μου αρέσει είναι να βρίσκομαι στο σημείο του ρεπορτάζ. Οσο μακριά ή κοντά κι αν είναι. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα αυτά τα χρόνια προτιμώ να βρίσκομαι στον δρόμο κάνοντας ελεύθερο ρεπορτάζ από το να είμαι στο γραφείο. Βέβαια η ερευνητική δημοσιογραφία είναι αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο".