Πότε θα σταματήσει την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη;

Όλο και πιο έντονα ακούει από διάφορους τηλεκριτικούς πως σιγά σιγά πρέπει να "πάει σπίτι της" με το επιχείρημα ότι η εκπομπή της ανακυκλώνεται στους ίδιους τόνους τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, όπως αποδεικνύεται, κάθε χρονιά δεν ιδρώνει το αυτί της Ελένης Μενεγάκη και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς όπως υποστηρίζει η ίδια το άγχος την κυριεύει περισσότερο, όταν είναι για να υπογράψει και να εφαρμόσει ένα νέο συμβόλαιο.

Για την ακρίβεια, μίλησε στην εκπομπή "View" που προβάλλεται από το web tv του Alpha και σε ερώτηση του Γιώργου Βαγιάτα σχετικά με το πόσα χρόνια πιστεύει ότι θα κάνει ακόμα εκπομπή, η ίδια απάντησε: 
"Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα κάνω εκπομπή. Δεν έχω απάντηση. Κάθε φορά που υπέγραφα ένα συμβόλαιο, από τα πρώτα χρόνια, έλεγα "παιδιά αυτό είναι το τελευταίο μου, εγώ θα αποχωρήσω, θα κάνω τη φάρμα μου, τα ζαρζαβατικά μου, τα ζωάκια μου και θα ζω στη φύση με τα παιδάκια μου". Κάθε φορά που ανανεώνω συμβόλαιο, λέω "Ελένη αντέχεις άλλα τρία χρόνια αυτούς τους ρυθμούς;". Ενώ μπαίνω με χαρά στην υπογραφή, με το που ξεκινάει ένα συμβόλαιο, λέω... Θα την βγάλω; Θα είμαι καλά; Κι αν πιεστώ πολύ; Κι αν μεγαλώνω; Κι αν χάσω το κέφι μου; Και μόλις φύγει ο πρώτος χρόνος το ξεχνάω". 
Δείτε το βίντεο: 


Πηγή: toratora.gr