Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5th Premier Gastronomy Festival

Στις 20 Νοεμβρίου 2016, ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Στη μεγάλη γιορτή των γεύσεων που αποτελεί πλέον θεσμό για το πολυτελές Ski Resort, οι διάσημοι Chefs ταξίδεψαν τους επισκέπτες του Premier στις κουζίνες όλου του κόσμου μέσα σε 3 εβδομάδες.


Το 5th Premier Gastronomy Festival έκανε την επίσημη παρουσίασή του στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Σόφιας, παραπέμποντας στο θέμα της φετινής διοργάνωσης με τον τίτλο "Eat That Art". Ο συνδυασμός της τέχνης με την κουζίνα ήταν μια πρόσκληση που θα καλούνταν οι Chefs να αντιμετωπίσουν, παρουσιάζοντας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ μια γευστική τους δημιουργία που θα παρέπεμπε σε κάποιον γνωστό ζωγραφικό πίνακα.
Το Φεστιβάλ από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του μέχρι την ολοκλήρωσή του, αγκαλιάστηκε από επαγγελματίες του χώρου που συμμετείχαν στα σεμινάρια που διοργανώθηκαν, επιχειρηματίες που υποστήριξαν τη διοργάνωση, γευσιγνώστες, δημοσιογράφοι και επισκέπτες του Premier Luxury Mountain Resort.
Ο Chef Marc Vaca ως εκπρόσωπος της κορυφαίας Σχολής Μαγειρικής Τέχνης "Le Cordon Bleu Paris" και ο Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης, διεξήγαγαν 2 εξαιρετικά ενδιαφέροντα σεμινάρια για επαγγελματίες Chefs.
Μυστικά της Καντονέζικης και Ασιατικής κουζίνας αποκάλυψαν οι Chef Alsi Sin και ο Tsvetomir Nikolov, ενώ η τοπική γαστρονομία της Βουλγαρίας εκφράστηκε μέσα από τις δημιουργίες του Chef Andrey Stoilov.
Ο Chef Δημήτρης Παμπόρης εμπνεύστηκε από την ελληνική παράδοση και ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Chef Jordi Esteve, συνδύασε εξαιρετικά την Μεσογειακή με την Gourmet κουζίνα προσφέροντας σε όλους τους καλεσμένους υπέροχες δημιουργίες.
Mια μικρή γεύση των πιάτων που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι του Premier Luxury Mountain Resort φέτος το χειμώνα, έδωσε ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Alexandar Aleksiev.
Η αυλαία μπορεί να έπεσε για το 5th Premier Gastronomy Festival αλλά η προσήλωση στην ποιοτική γαστρονομία που αποτελεί θεμελιώδη αρχή των ERMIA HOTELS & RESORTS, παραμένει σταθερή.

Πληροφορίες: