Συνελήφθη ο 16άχρονος γιος της Μαντόνα για κατοχή ναρκωτικών

Κάτι ήξερε η Μαντόνα που επέμενε να πάρει την κηδεμονία του, άσχετα αν ο μικρός αποφάσισε να μείνει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι στο Λονδίνο. Τώρα βέβαια, δεν μπορούμε να δηλώνουμε σίγουροι πως κάπως έτσι θα ήταν προστατευμένος, ωστόσο στην προκειμένη κατάφερε να μπλεχτεί σε άσχημους μπελάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που τώρα βγήκαν στο φως, καθώς πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κατά το τέλος του Σεπτέμβρη (28/9), ο Ρόκο συνελήφθη να καπνίζει ναρκωτικά μαζί με τους φίλους σε μικρή απόσταση από το σπίτι στο οποίο διαμένει με τον πατέρα του στο Κάμντεν του Λονδίνου. 
Η αστυνομία φαίνεται να τους ανακάλυψε μετά από τηλεφώνημα που έκαναν κάτοικοι της περιοχής και έσπευσε στο σημείο όπου -αφού διέκρινε ίχνη κάνναβης στα ρούχα του Ρόκο- κατόπιν ελέγχου εντόπισε επάνω του μικρή ποσότητα του ναρκωτικού. 
Έπειτα από τα παραπάνω ο έφηβος οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, από όπου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, λίγη ώρα μετά. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια εντωμεταξύ, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη σχετικά με το συγκεκριμένο ανησυχητικό περιστατικό.

Πηγή: toratora.gr