Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της Μιράντα Κερ - Μάχη με τον διαρρήκτη έδωσε ο φρουρός ασφαλείας

Ένας άνδρας, που διέρρηξε την κατοικία της Μιράντα Κερ στο Μάλιμπου της Καλιφόρνια, τραυματίστηκε από σφαίρα και ένας φρουρός ασφαλείας τραυματίστηκε με μαχαίρι, ανακοίνωσε η αστυνομία και τοπικά ΜΜΕ.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες περιέγραψε τα γεγονότα, που συνέβησαν την Παρασκευή το πρωί, την ώρα που κανείς δεν βρισκόταν στην κατοικία, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη της. 
Όμως τα ΜΜΕ ανακάλυψαν, από τη διεύθυνση που δόθηκε για την κατοικία που βρίσκεται στη συνοικία των σταρ, πως ανήκει στο τοπ μόντελ Μιράντα Κερ. Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες έγινε γνωστό ότι έλαβαν ένα επείγον τηλεφώνημα να μεταβούν γρήγορα στην κατοικία στο Μάλιμπου, όπου "προσδιόρισαν ότι ένας φρουρός ασφαλείας είχε εμπλακεί σε μάχη με έναν διαρρήκτη" που είχε εισέλθει στην κατοικία. 
Ο τελευταίος μαχαίρωσε τον φρουρό ο οποίος "πυροβόλησε προς τον εισβολέα". Οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και η ζωή τους δεν κινδυνεύει. 
Σύμφωνα με το TMZ, ο εισβολέας πήδηξε πάνω από έναν φράχτη και ο φρουρός πυροβόλησε προς το μέρος του "πολλές φορές". 
Η 33χρονη Κερ παντρεύτηκε τον αμερικανό ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ το 2010 και το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί το επόμενο έτος προτού ανακοινώσει τον χωρισμό του τρία χρόνια αργότερα.

Πηγή: lifo.gr