Μαίρη Συνατσάκη: Έχει αντιμετωπίσει κάποια ακραία σκηνή ζηλοτυπίας;

Είναι κορίτσι της σχέσης, όπως φαίνεται; Έχεις ζήσει κάποια ακραία σκηνή ζηλοτυπίας; Έχει "στρατηγική" απέναντι στους άντρες; Η Μαίρη Συνατσάκη εξηγεί στο People πώς είναι για εκείνη η τέλεια σχέση.

Φαίνεσαι άνθρωπος που αγαπά να είναι σε μια ωραία σχέση. 
Είμαι σχεσάκιας από τη φύση μου και έτσι έχω υπάρξει, αλλά καθόλου δεν με ενοχλεί η μοναχικότητα. Ναι μεν με γεμίζουν πολύ αυτά τα συναισθήματα, είναι τα πιο ουσιαστικά στην καθημερινότητά μου, από την άλλη, επειδή κάνω πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου, δεν θέλω να είμαι και συνέχεια αυτοκόλλητη με έναν άνθρωπο. Είμαι τυχερή γιατί υπάρχει πολύ ωραίο μέτρο στη ζωή μου σε αυτό το κομμάτι. Εκατέρωθεν έχουμε ταιριάξει πολύ σε αυτό. 
Ως ένα κορίτσι όμορφο και αναγνωρίσιμο, έχει χρειαστεί ποτέ να διαχειριστείς ακραίες ή παράλογες κρίσεις ζήλειας; 
Ούτε καν. Δεν μου έχει τύχει παραλογισμός ή κάποιος να μου κάνει κάποια φοβερή σκηνή ζηλοτυπίας. Είναι και κάτι που δεν το προκαλώ. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα τερτίπια και οι στρατηγικές του στυλ να κάνεις τον άλλον να ζηλέψει. Οι φίλες μου και οι γκέι φίλοι μου με βρίζουν γι' αυτό. Μου λένε 'δεν είσαι καθόλου καπάτσα, είσαι λίγο στο πιάτο, ξέρει ο άλλος πως είσαι εκεί'. Αλλά εγώ δεν μπορώ αλλιώς. Θέλω να είμαι εκεί. Θέλει ο άλλος να με πατήσει να με κάνει χαλάκι; Κρίμα, αλλά θα είμαι εκεί. Αν όμως μου γυρίσει το μάτι παίρνω το χαλάκι και τα μπογαλάκια μου και έχει κλείσει η πόρτα. Η αλήθεια είναι αυτή.

Πηγή: peoplegreece.com (ΣΟΝΙΑ ΚΑΖΟΝΙ)