Δανάη Επιθυμιάδη: "Ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να φύγει το άλλο ζευγάρι από τη Μουρμούρα"

Λίγες εβδομάδες μετά την ένταξη της Δανάης Επιθυμιάδη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο καστ του "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Αγορά" μιλά για την εμπειρία της στα γυρίσματα της σειράς αλλά και το λόγο που "φοβήθηκε" να πάρει τη θέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

"Με φόβιζε και με φοβίζει όλο αυτό. Τη Μουρμούρα την αντιμετώπισα με χαρά και με φόβο ταυτόχρονα. Έφυγε από τη σειρά ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπητό στους τηλεθεατές και εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να φύγουν. Επίσης, βρέθηκα ξαφνικά πρωταγωνίστρια σε μία τηλεοπτική δουλειά πάρα πολύ επιτυχημένη και ήθελα τον χρόνο μου για να εξοικειωθώ και με το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή πώς στήνεσαι μπροστά στην κάμερα, πώς είσαι φυσικός, πώς βρίσκεις τον χαρακτήρα. Ευτυχώς, έχω πολύ καλούς συνεργάτες δίπλα μου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σίγουρα είναι ένας από αυτούς. Είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί μου", δήλωσε. 
Το μόνο βέβαιο είναι πως το τηλεοπτικό κοινό, παρότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αποχωρήσει από τη σειρά το δίδυμο Βλάχος - Τριανταφυλλίδου, εξακολούθησε να βλέπει φανατικά τη "Μουρμούρα" και στήριξε την προσπάθεια του νέου ζευγαριού, όπως άλλωστε αποδεικνύουν τα νούμερα τηλεθέασης.