Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παράταση για τη "Μεγάλη Χίμαιρα", συνεχίζει η "Μιράντα" και άρχισε η προπώληση για τις "Τρεις αδελφές"


Η "Μεγάλη Χίμαιρα" η sold-out παράσταση του θεάτρου Πορεία, θα παραταθεί και θα παίζεται από τέλος Φεβρουαρίου σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις "Τρεις Αδερφές" και τη "Μιράντα" κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:00. Παράλληλα το θέατρο Πορεία ανακοινώνει ότι η "Μιράντα" η σκηνική σύνθεση του Όσκαρας Κουρσουνόβας βασισμένη στην Τρικυμία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που χωρίς άλλο αποτελεί ήδη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και το κοινό επευφημεί τις  ερμηνείες της Ιωάννας Παππά και του Λαέρτη Μαλκότση, συνεχίζει τις παραστάσεις της και μετά τις 17 Ιανουαρίου και θα παίζεται σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις "Τρεις Αδερφές" και την Μεγάλη Χίμαιρα" κάθε Τρίτη και Κυριακή.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι άρχισε η προπώληση για τις "Τρεις Αδερφές". Εισιτήρια διατίθενται ήδη με προσφορά προπώλησης Α/Β ζώνης 15€ έως την ημέρα της πρεμιέρας στις 17/2.

INFO
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ
Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69
Πλατεία Βικτωρίας
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑΜΕΙΟΥ        
210 8210991, 210 8210082
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.poreiatheatre.com, www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ianos, Reload.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ

Την πρόθεσή του να μην συνεχίσει του χρόνου στο δημοφιλές σήριαλ "Το Τατουάζ" ανακοίνωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου, είπε πως θέλει χρόνο ώστε να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Όταν το Χόλιγουντ ανακάλυψε τα Άγια Πάθη

Κάποτε η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα ερχόντουσαν με τη μοσχοβολιά των Πασχαλιών, την ευχάριστη ταραχή που προκαλεί η άνοιξη, τη θρησκευτική κατάνυξη που πέρναγε απ' τις μεγαλύτερες ηλικίες στις νεότερες, τις εκκλησίες που ζωντάνευαν, τα έθιμα, που πέρναγαν από γενιά σε γενιά, τα σχέδια για την ολιγοήμερη επιστροφή στο χωριό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.